Στέφανος Χάρης

«Τσίπρα πάμε δραχμή και άσε τον Κατρούμπαλο να λέει»(Vids)

Ο Νίκος Αλέφαντος απαρνήθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των λαθών του Τσίπρα και κυρίως του «Κατρούμπαλου».

Γράφει ο Στέφανος Χάρης

Αφορμή για το σημερινό σημείωμα αγαπητέ αναγνώστη ήταν η κατάπτυστη συνέντευξη του Γιώργου Μίρτσου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος έγινε πιο διάσημος και απ’ τον άρχοντα των καραφλοχαιτέων, Πηνιώτη, όχι λόγω του ταλέντου του, αλλά λόγω του επικού συνθήματος «Μίρτσο γερά, γερά, το βράδυ στον Καρρά», αντί να μασήσει τόλμησε να μιλήσει και να τα βάλει με τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου…

Συγκεκριμένα σε ένα απ’ τα γνωστά παραληρήματά του τόλμησε να συγκρίνει τον Παβαρότι των προπονητών με τον Τριαντάφυλλο:

«Ο Αλέφαντος της Κροατίας που έχει στον πάγκο ο ΠΑΟΚ χάνει η ομάδα και δίνει τρεις μέρες ρεπό. Ο Τζαβέλλας πάει στο Βέρτη, ο Αθανασιάδης για κυνήγι και οι πιτσιρικάδες έρπονται έξω από μπαράκια. Τη μια οι παίκτες του είναι μπαλαρίνες, την άλλη παλικάρια. Δεν είναι να δίνεις βάση σε όσα λέει ο Τούντορ. Είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Αν δεν το κατάλαβες dear κάποιος Μίρτσος συνέκρινε τον Τούντορ με τον μεγαλύτερο εν ζωή Έλληνα προπονητή, τον Νικόλα -τα πάντα όλα- Αλέφαντο. Και δεν έπεσε το ταβάνι του Σπορ FM να πλακώσει αυτόν και το Johnnieτου μετά από τέτοια ιεροσυλία. Είναι σαν να συγκρίνεις τον Φαν Μπάστεν με τον ΕλιομάρΚαρβάλιο ή τον Ζιντάν με τον ΟλιβιέΕνσιαμπαμφούμου (ο Ενσιαμπαμφούμου είναι τρεις κλάσεις ανώτερος).

Ο «Αλέ» θα του απαντούσε έτσι όπως του πρέπει, αν δεν είχε σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί. Ο πολυνίκης τεχνικός αυτό τον καιρό έχει δώσει ρεπό στις Τιτίκες και τους Ραλλάτους και έχει σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης προσπαθώντας να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο πριν λίγους μήνες αποθέωνε.



Ο Νικόλας αφού το φιλοσόφησε το θέμα, κατάλαβε ότι ο Τσίπρας είναι λίγο πιο αποτελεσματικός από τον Κρισάντους σε κενό τέρμα και αποφάσισε να κάνει στροφή στην ποιότητα του Λαφαζάνη…

Έτσι, απαρνήθηκε το ευρώ και το γύρισε στον καρσιλαμά και τη δραχμή, συνεχίζοντας το γύρο των κομμάτων σε 40 μέρες. Από το απάνεμο λιμάνι του ΠΑΣΟΚ (μεγάλη η χάρη του), πήγε στο Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, μετά στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα στον Λαφαζάνη και συνεχίζει. Με αυτόν τον τρόπο θα περιπλανιέται ώσπου να ανακαλύψει το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ για να βρει για πάντα την υγειά του…



Ο δάσκαλος όμως δεν σταμάτησε εκεί γιατί μαζεύτηκαν πολλά και ξέσπασε. Υπάρχει ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που του κάθεται στο λαιμό. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος… Κατρούμπαλος.

Ο «Αλέ» επειδή είναι έτη φωτός μπροστά είπε να μάθει μπαλίτσα τον Κατρούμπαλο και να του εξηγήσει τι πρέπει να κάνει για να λύσει το ασφαλιστικό. Το σατανικό σχέδιο του κορυφαίου τεχνικού που δεν το έχει σκεφτεί ακόμα μνημονιακού ανθρώπου νους, είναι το εξής:

Κόβει 500 ευρώ από το μηνιάτικο των Συριζαίων ο Τσίπρας (και των 5-6 συγγενών που έχει διορίσει ο καθένας) και το πρόβλημα του ασφαλιστικού λύνεται στο πιτς φιτίλι. Αν κόψει και 300 ευρώ από τα άλλα κόμματα ξεχρεώνουμε, βγαίνουμε απ’ το μνημόνιο και με τα ρέστα παίρνει και τον Σικαμπάλα μαζί με δυο Πρίγκιπες στην Καβάλα ο Τσάκας. Σας τα εξηγεί ωραία ο δάσκαλος;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x